CINE SUNTEM

Imaginează-ți ce înseamnă să colecționezi cea mai mare selecție de lentile de contact din România și atunci vei avea o idee despre cum e pe la noi. Suntem înconjurați de peste 460 de modele de lentile de contact colorate și cu dioptrii și de câteva sute de perechi de rame de vedere și ochelari de soare.

MISIUNE

Suntem aici pentru cei care vor să își transforme, la propriu, modul de a vedea lucrurile și de a fi văzuți. Perfecționarea simțurilor, conturarea și iluminarea nuanței naturale a ochilor, accentuarea privirii prin culori vibrante, orice transformare e posibilă la noi. „Orice“ nu e un cuvânt prea mare pentru stocul nostru în continuă creștere; Adăugăm constant noi produse, selecționate atent de la cei mai de încredere furnizori din întreaga lume.

LENTILE COLORATE

Orice beauty kit ar trebui să conțină astăzi, pe lângă rujul preferat și mascara, perechea favorită de lentile cosmetice. O schimbare mică în modul în care ne vedem este o schimbare mare în modul în care ne percep ceilalți. Persoanele discrete ar trebui să nu se despartă de lentilele cu pattern efect de iluminare sau de schimbare a profunzimii privirii, în timp ce persoanelor îndrăznețe nu ar trebui să le lipsească lentilele în culori intense. Rutina de frumusețe nu poate fi întreruptă nici măcar de o prescripție medicală; Nu e niciun compromis, lentilele colorate pot avea și dioptrii.

TREBUIE SĂ LE PORȚI,
DAR NU TREBUIE SĂ FIE O EXPERIENȚĂ COSTISITOARE.La noi, lentilele de contact cu dioptrii sunt cu până la 50% mai ieftine decât în punctele de retail tradițional și poți alege ce se potrivește mai bine cu recomandarea doctorului tău oftalmolog.

OCHELARI DE SOARE

Credem că, la fel ca în cazul pantofilor, nu există “prea multe perechi”. Ochelarii de soare au devenit, însă, mai mult decât un accesoriu; pentru că este vorba despre protecția vederii, ochelarii pe care îi vindem provin numai din surse autorizate. Numele de prestigiu al brandului vine la Lensa si cu o garanție a calității. Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Vogue, Boss, sau Tommy Hilfiger, brandurile de pe rafturile noastre, provin doar din surse autorizate. Vezi și tu cum poți evita produsele contrafacute aici:

RAME OCHELARI DE VEDERE

Frumusețea stă în detalii, iar ochelarii de vedere sunt elementul care poate face diferența. Dacă ramele complimentează fizionomia și accentuează personalitatea, acestea devin accesorii “statement”. În egală măsură de important ca designul ramelor este, la noi, calitatea lentilelor. De aceea, în baza prescripției medicale, oferim și un serviciu integrat de montaj al lentilelor.

BLOG-INFORMAȚII UTILE

E important să ne punem amprenta pe comunitățile din care facem parte iar noi lucrăm de mai bine de jumătate de an la această schimbare. Cel mai la îndemână ne sunt informațiile la primă-mână pe care le avem despre lentile de contact și rame, pe care le adăugăm regulat pe BLOGul nostru. Studii, video-uri, infografice, exemple – venim în ajutor cu informații utile pentru cei care vor produse și servicii de calitate.