Halloween este o sărbătoare împrumutată de câţiva ani şi de către români, aceasta fiind celebrată pe data de 31 Octombrie a fiecărui an, cu costume, trick or treat şi petreceri tematice.

Toată lumea care adoră această sărbătoare se gândește ce personaj să imite și ce costum să-și pregătească. Printre cele mai folosite inspiraţii, se numără: Maleficul, păpuşile, machiaje care crează iluzie optică, personaje negative din filme, celebrităţi, vampiri etc.

Importanţa lentilelor colorate pentru un look de efect!

Pentru ca o deghizare să fie completă şi să reuşeşti să adopţi înfăţişarea personajului dorit, pe lângă costum, machiajul are un rol foarte important, iar acesta nu poate fi de efect decât cu o pereche de lentile de contact colorate speciale.

Lentile colorate Fantaisie

Lentilele de contact colorate Fantaisie au fost create special pentru purtarea lor la evenimente tematice sau pentru petrecerea de Halloween. Acestea oferă un aspect inedit, care îţi pune în valoare costumaţia şi, de asemenea, pot face că apariţia ta să fie una “şocantă” chiar şi fără sa fie necesare alte accesorii. Zona colorată a lentilelor acoperă complet irisul, iar desenele aplicate te ajută să obţii efectul dorit.

Lentilele colorate Sclera

Dacă vrei un look dramatic prin care să ieşi în evidenţă, lentilele colorate Sclera sunt alegerea perfectă. Acestea acoperă tot ochiul, oferind un aspect sobru şi gotic privirii. Costumul pentru petrecerea de Halloween trebuie accesorizat corespunzător şi nimic nu poate face mai bine asta decât o pereche de lentile ce schimbă în totalitate înfăţişarea.

Lentilele colorate Glow

Dacă vrei să fii atracţia petrecerii de Halloween, poţi opta pentru lentilele de contact colorate din gama Glow. Acestea sunt singurele lentile de pe piaţă care utilizează cerneala ce reacţionează la lumina UV, oferind astfel strălucire ochilor, chiar şi în întuneric.

Lentilele colorate Crazy

Cu ajutorul lentilelor colorate Crazy vei obţine un aspect original care te va scoate din tipare. Design-ul acestora este inspirat din aspectul ochilor animalelor, a personajelor de filme cu efecte speciale sau din obiectele întâlnite în viaţa de zi cu zi.

Cele mai populare lentile?

Lentilele White Zombie și WhiteOut sunt printre cele mai populare alegeri de Halloween. Lentilele White Zombie sunt un adevărat bestseller, însă lentilele WhiteOut sunt mai discrete, deoarece conturul neagru din jurul irisului lipsește.

Fără griji în privinţa vestimentaţiei!

Lentilele colorate pentru Hallowen se potrivesc oricărui costum cu care vrei să impresionezi. Fie că eşti în căutarea unor lentile albe sau negre, ori alte modele, în gama noastră de lentile de contact colorate vei găsi perechea care te va ajuta să ieşi în evidenţă!

Look-uri inspiraţionale de Halloween cu lentile noastre!

Pregăteşte-te din timp pentru petrecerea de Halloween şi surprinde-ţi prietenii cu un look înfricoşător dobândit cu ajutorul lentilelor colorate de pe www.Lensa.ro.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply