Daca simti ca a sosit momentul unei noi schimbari a infatisarii, insa nu iti doresti ca aceasta sa fie una permanenta, cea mai la indemana varianta este achizitionarea unei perechi de lentile de contact colorate. Astfel vei reusi sa iesi din anonimat adoptand o privire fermecatoare si un stil mai atractiv.

Pentru ca efectul sa fie cel scontat, atunci cand iti alegi lentilele de contact trebuie sa tii cont de cateva criterii, cum ar fi materialul din care sunt confectionate, dimensiunea acestora dar si tipul lor. Asadar, hai sa descoperim impreuna cele 3 tipuri de lentile de contact in ceea ce priveste nuantarea lor.

  1. Lentilele de contact colorate mono-tone

Aceste lentile sunt colorate intr-o singura nuanta ce acopera irisul, fiind potrivite pentru persoanele care isi doresc sa isi schimbe culoarea ochilor, dar totodata sa pastreze un aspect natural. Cu ajutorul lentilelor de contact mono-tone, oricine poate capata rapid un aer misterios si provocator reusind sa atraga admiratia tuturor celor din jur.

  1. Lentilele de contact colorate bi-tone

Lentilele de contact colorate bi-tone sunt concepute in doua nuante de pigmenti din culoarea aleasa, astfel incat trecerea sa nu fie una brusca. Acestea definesc ochiul prin efectul redat de conturul exterior al irisului, oferindu-i acestuia o nuanta vibranta in aspect natural.

  1. Lentilele de contact colorate tri-tone

Lentilele de contact colorate din categoria tri-tone imbina confortul cu stilul, fara schimbari drastice de culoare. Acestea au un contrast cromatic in trei tonuri ce ofera ochilor un efect placut si natural, dispunand de un inel ce inconjoara pupila, urmat de culoarea de baza a lentilei, irisul fiind si el scos in evidenta datorita pigmentilor mai inchisi ce il imprejmuiesc si se imbina perfect cu nuanta lor de baza.

De asemenea, tipul lentilelor de contact, trebuie ales si in functie de culoarea naturala a ochilor. Daca ai ochii deschisi la culoare, atunci pentru tine sunt potrivite lentilele din categoria tri-tone deoarece acestea creeaza un contur bine definit si redau ochilor stralucire si eleganta, scotandu-i astfel in evidenta. Pentru ochii inchisi la culoare, sunt perfecte lentilele de contact colorate mono-tone in nuante deschise, acestea suprapunandu-se perfect cu nuanta naturala a ochiului, insa pentru redarea unui contrast cromatic irezistibil si o privire expresiva, poti opta cu incredere si pentru lentilele bi-tone.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

Leave A Reply