Ray-Ban este unul dintre cele mai cunoscute si vandute branduri de ochelari de soare din lume, lucru ce se datoreaza atat calitatii lentilelor cat si modelelor atemporale lansate. In anul 1937, Ray-Ban a pus spre comercializare publicului larg, modelul Aviator care a reusit sa castige rapid popularitate.

Datorita notorietatii si a designului lor potrivit multor fizionomii, ochelarii Ray-Ban Aviator sunt deseori contrafacuti. In cele ce urmeaza iti vom prezenta cateva detalii ce te vor ajuta sa identifici o pereche de ochelari de soare originala.

Inscriptiile de pe brate

In interiorul bratului stang al ochelarilor este inscriptionat codul produsului, denumirea modelului, codul culorii, dimensiunile ochelarilor (latimea lentilei, puntea nazala, lungimea bratelor) dar si gradul de inchidere a lentilei. In interiorul bratului drept al ochelarilor trebuie sa fie prezent logo-ul Ray-Ban.

Logo-ul

Pe lentila ochiului drept, trebuie sa fie marcat in relief si usor inclinat logo-ul Ray-Ban iar atunci cand lentilele sunt polarizate, alaturi de logo este scrisa si litera P. Pe lentila ochiului stang trebuie sa se regaseasca inscriptionate foarte discret initialele RB.

De asemenea, metalul din cadrul suportului nazal trebuie sa fie gravat cu initialele brandului, respectiv RB. Acesta este acoperit cu pernite din plastic, oferind astfel confort pe intreaga perioada a purtarii ochelarilor.

Materialul

Toate produsele Ray-Ban sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si dispun de cele mai fine procese de fabricatie. Lentilele acestor ochelari sunt imposibil de falsificat din punct de vedere al tehnologiei din spatele lor, dar si a materialului din care sunt fabricate, respectiv cristalul. Ochelarii aviator au, de obicei, lentile inchise la culoare, deseori reflexive si cu protectie UV100%.

Continutul cutiei

Atunci cand achizitionezi o pereche de ochelari de soare, acestia trebuie sa fie comercializati intr-o cutie gri personalizata cu logo-ul Ray-Ban, iar pe o parte laterala trebuie sa se regaseasca un abtibild cu toate informatiile produsului comandat, dar si codul lui de bare. In interiorul acesteia trebuie sa se regaseasca tocul ochelarilor si o laveta pentru stergerea lentilelor.

Piese de schimb

In cazul pierderii sau deteriorarii pieselor, numai magazinele autorizate sa comercializeze Ray-Ban au acces la achizitionarea pieselor de schimb originale.

Daca esti adeptul cumparaturilor online, achizitioneaza-ti perechea de ochelari dorita numai de la un comerciant autorizat. Pentru a afla daca un magazin este certified dealer Luxottica, il poti verifica pe www.ray-ban.com putand astfel sa fii sigur de autenticitatea ochelarilor doriti.

Lensa.ro este distribuitor certificat Luxottica Group si iti pune la dispozitie toata gama de modele din colectiile actuale.

Share.

About Author

Pentru inceput dorim sa iti multumim pentru interesul acordat blog-ului nostru. Lensa.ro este proprietate a S.C. Tensa Art Design S.R.L. Lensa.ro ajunge in 2015 cel mai mare magazin online de optica din Romania. Ti-ai dorit vreodata sa iti schimbi culoarea ochiilor fara nici un risc ? Daca da, atunci raspunsul pe care il cauti este chiar aici ( Lensa.ro ) . Suntem aici pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita. Pentru orice nelamurire nu ezita sa ne contactezi la numerele afisate de telefon ori email.

4 Comments

    • Buna ziua! Depinde foarte mult de clinica din care ii achizitionati. La Lensa.ro toti ochelarii sunt originali, magazinul detinand contracte in vigoare ce sustin valorile marcii.

  1. Homeniuc Vasile on

    Nu am card și nici cont , puteți sa-mi Spune-ți un nr de cont unde sa plătesc o comanda

Leave A Reply